Projekat Upoznaj Srbiju podrzan je od straneŽelite da vas obaveštavamo o manifestacijama u vašem okruženju? Prijavite se na našu mailing listu


*Ovu opciju uvek možete deaktivirati slanjem mejla na
office@global-it-solutions.org
Smart Office

Anketa
Kako ste saznali za portal Upoznaj Srbiju?

Preko prijatelja
Putem društvenih mreža ( facebook, twitter )
Preko pretraživača ( Google, Yahoo, Bing)
Preko foruma ( Elitesecurity, Burek, Krstarica...)
Slučajno sam naleteo/la na link
Nešto drugoKalendar događaja
Wild Serbia

Korisnici na mreži

Nema korisnika na mreži

Podrum "Do Kraja Sveta"

Hotel Veliki Novi Sad
Vinarija Kovačević Irig - Vinska kuća Kovačević
Hotel Rimski garni Novi Sad
Info
Mesto
Adresa
Ulica Žarka Zrenjanina br.13, 21243 Kovilj
Telefon
+381 (0) 21 889-977
+381 (0) 63 201-303
Fax
+381 (0) 21 889-966
Mejl
Sajt
http://www.upoznajsrbiju.co.rs/smestaj/country-club-hotel-babe-887
Vlasnik

Gradimir Glušica

Opis

Identitet ovog podruma je spoj poštenog odnosa ka majstorskom duhu ove drevne veštine prerade grožđa i najmodernijeg u tehnologiji vina u svetu. Iako svesni činjenice da je danas Vino i kult i status, te da današnji stil života svojom brzinom ne odgovara tananom uživanju u nektaru bogova koje traži vreme, Podrum "Do Kraja Sveta" se odlučio da vam pruži snažno i trajno, a ne prihvatljivo i dovoljno.

Kroz dijalog sa našim najuglednijim i svetski renomiranim enolozima podrum je došao do formule za koju veruje da u sebi nosi odgovor na zahtev današnjih životnih trendova: njihova vina su brižljivo dizajnirana prema savremenenom shvatanju "novog luksuza" - pojam koji se oslanja ne na grandioznu pretencioznost već na delikatan visoki kvalitet dostupan svima koji u njemu žele da uživaju - opis koji odgovara vidno rastućem tržistu.

Brižljivim praćenjem uzgoja, berbe, svih procesa u preradi, odležavanju u bariku te postepenom sazrevanju četiri vrhunske vinske sorte grožđa odgajene u okolini Leskovca, Vranja i na padinama Fruške gore, dobijena je idealna struktura komponenti koja je pažljivo iskombinovana vinopijama na uživanje.

Vina podruma su odgovor na zahteve modernog tržišta koje podrazumeva kvalitet ali istovremeno zahteva proizvod koji će u život uneti mnoge druge kvalitete: duhovitost, autentičnost, vrhunski savremeni dizajn, pitkost, spontanost.

Istorija

Podrum "Do Kraja Sveta" je nastao januara 2006. godine na talasu renesanse vinske kulture u Srbiji sa idejom da se rastućoj domaćoj publici učini dostupnim kvalitetno I brižljivo odnegovano vino.


Komentari (0)
Obavesti prijatelja

Ostale slike