Projekat Upoznaj Srbiju podrzan je od strane



Želite da vas obaveštavamo o manifestacijama u vašem okruženju? Prijavite se na našu mailing listu


*Ovu opciju uvek možete deaktivirati slanjem mejla na
office@global-it-solutions.org
Smart Office

Anketa
Kako ste saznali za portal Upoznaj Srbiju?

Preko prijatelja
Putem društvenih mreža ( facebook, twitter )
Preko pretraživača ( Google, Yahoo, Bing)
Preko foruma ( Elitesecurity, Burek, Krstarica...)
Slučajno sam naleteo/la na link
Nešto drugo



Kalendar događaja
Wild Serbia

Korisnici na mreži

Nema korisnika na mreži

Stalak za rakiju - Aj živeli

Stalak za rakiju

Vrlo često se dešava da ne znate šta biste nekome poklonili za određene prilike. Za neke vas baš i briga ali čisto da ispoštujete protokol. Previše obaveza, saobraćajni kolaps, meteorski pljusak, izliv Dunava u centru grada, detetu rastu umnjaci, najezda skakavaca u Košutnjaku, žena se šminkala sat vremena, švalerka za malo nije bacila sonu kiselinu u oči, niste znali dal’ bi se domaćinima svidelo,... i ko zna koje sve izgvore niste rabili ne bi li se opravdali za svoju nekreativnost. I onda ide tekst - „Nije bog zna šta ali eto red je...“ a domaćin sa druge strane će „ Ma taman posla, samo da ste Vi nama došli...“ Izgovorima i kurtoaziji je došao kraj. Imamo poklon kao stvoren za sve vrste prilika - rođendani, slave, Božići i Nove Godine, rođenja, poslovni partneri, rođaci iz Švedske, strani gosti, Liga šampiona, raskidi, mirenja, maturski, diplomski, mito za doktore,... Te i još milion drugih su prilike u kojima će ovaj prezent dobro da dođe - „AJ živeli“ stalak za rakiju.


Stalak za rakiju

Stalak je od drvene konstrukcije dimenzija - 20cm dužina x 37,5cm visina x 10cm dubina, fino obrađen, sa 4 čokanjčića i staklenom flašom 0,5L. Flaša je NAPUNjENA dunjicom koja je odlična, medikament koji opušta, otvara dizne i ljudi se lepo druže uz nju. Ovo važi za one koji znaju da se vladaju. Pre konzumiranja poželjno je konsultovati se sa svojim doktorom. Ukoliko nemate ozbiljnijih zdravstvenih problema, rećiće vam da je jedna čašica dnevno pre ručka preporučljiva za cirkulaciju i čišćenje krvnih sudova. „ Aj živeli“ stalak treba držati van dometa trudnica, dece i vozača jer je ovim grupama strogo zabranjeno konzumiranje!

Sad se vi pitate zašto baš „ Aj živeli“ stalak?! Cveće koje nosite u goste će da uvene. Ne kažem, lepo je. Kafa ili piće koje nosite će da se popije. Bombonjere i čokolade, mmmm... najslađi gresi, poješće se. Knjiga, e to priznajem da je super poklon. Ali samo ako će neko stvarno da je pročita a ne da hvata prašinu na policama.

A naš stalak pruža višestruk ugođaj! Čini lep poklon koji traje i može se iznova koristiti, a delotvorna tekućina se može iznova dopunjavati i dopunjavati! I što je najbitnije, sigurno će oduševiti primaoca poklona koji će znati da ga niste otaljali iskakanjem iz kola u pokretu i nabavku obavili u nekom obliženjem Maksiju. A ostali će Vas sigurno pitati gde je to kupljeno i da i njima baš treba jedan takav primerak za kuma, svaju, đeda,... Tada ih uputite na pravu adresu - Miroslav Mijatov & Frends!

E sad, neki će reći - „A šta je sa cenom? To je najbitnije!“ E pa cena nije najbitnija ali je vrlo primamljiva za poklon kao što je ovaj. „Aj živeli“ stalak sa dunjom iznosi 2500 dinara a ukoliko imate svoju u koju se kunete i kojom biste radije napunili flašu, stalak bez rakije iznosi 2000 dinara. I jako bitna stvar, izbegavajte situacije „treba mi juče“ tj. potrudite se da naručite stalak na vreme. Ukoliko smo u mogućnosti dostavićemo vam stalak isti dan kada ga poručite, ali nema potrebe da stvaramo pritisak i rizikujemo nemogućnost da poklon dobijete na vreme. Postoje kalendari, mobilni telefoni imaju podsetnike, pa bi bilo dobro da naruxbine stižu bar nekoliko dana unapred. Jedino tako ćemo biti sigurni da možemo da vam izađemo u susret.
Prema tome „AJ ŽIVELI

Kontakt:
miroslav.mijatov@gmail.com
+ 381 64 120 97 08