Projekat Upoznaj Srbiju podrzan je od straneŽelite da vas obaveštavamo o manifestacijama u vašem okruženju? Prijavite se na našu mailing listu


*Ovu opciju uvek možete deaktivirati slanjem mejla na
office@global-it-solutions.org
Smart Office

Anketa
Kako ste saznali za portal Upoznaj Srbiju?

Preko prijatelja
Putem društvenih mreža ( facebook, twitter )
Preko pretraživača ( Google, Yahoo, Bing)
Preko foruma ( Elitesecurity, Burek, Krstarica...)
Slučajno sam naleteo/la na link
Nešto drugoKalendar događaja
Wild Serbia

Korisnici na mreži

Nema korisnika na mreži

Hotel Olympic

Info
Mesto
Adresa
Karađorđeva br. 55
Telefon
+381 (0) 31 78 16 51
Fax
+381 (0) 31 78 00 27
Mejl
Sajt
Tip

Hotel

Opis

Hotel “Olympic”, nekadašnji Hotel “Skrapež”, izgrađen je 1975. godine. Nalazi se u centru Kosjerića. Novo ruho i novo ime hotel dobija 2012. godine. U renoviranju se vodilo računa o originalnim karakteristikama građevine, kao i autentičnog spoja starog i novog.Svojom arhitekturom i atraktivnom okolinom, Hotel “Olympic” spada u red najlepših objekata u zapadnom delu Srbije.Vrhunskom uslugom, kvalitetnim smeštajem i velikim izborom sadržaja za rekreaciju, odmor i animaciju, Hotel je u velikoj meri doprineo i doprinosi razvoju turizma Zapadne Srbije.

Hotel “Olympic” je okružen predivnim parkom, listopadnom i četinarskom šumom.
Raspolaže sa 100 ležaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim, petokrevetnim, šestokrevetnim sobama i 6 apartmana. Sobe su opremljene modernim nameštajem, klima uređajem, mini barom, kablovskom televizijom, telefonom i internetom.

Hotel ima izvanredan restoran sa 350 mesta, banket salu kapaciteta 50 mesta, dve prostrane terase sa pogledom na reku Skrapež i park, kongresnu salu sa 80 mesta, banku, bankomat, menjačnicu, kao i besplatan parking.

Udoban smeštaj u renoviranim sobama i kvalitetna usluga Hotela “Olympic” omogućiće Vam miran odmor, dok su sve glavne znamenitosti, kao i sportski tereni na pešačkoj udaljenosti od Hotela.

Izuzetan geografski položaj Kosjerića i dobre saobraćajne veze olakšavaju kretanje i komunikaciju sa većim gradskim i planinskim centrima.
Komentari (0)
Obavesti prijatelja