Projekat Upoznaj Srbiju podrzan je od straneŽelite da vas obaveštavamo o manifestacijama u vašem okruženju? Prijavite se na našu mailing listu


*Ovu opciju uvek možete deaktivirati slanjem mejla na
office@global-it-solutions.org
Smart Office

Anketa
Kako ste saznali za portal Upoznaj Srbiju?

Preko prijatelja
Putem društvenih mreža ( facebook, twitter )
Preko pretraživača ( Google, Yahoo, Bing)
Preko foruma ( Elitesecurity, Burek, Krstarica...)
Slučajno sam naleteo/la na link
Nešto drugoKalendar događaja
Wild Serbia

Korisnici na mreži

Nema korisnika na mreži

Hostel Kan

Info
Mesto
Adresa
Rifata Burdževića 10
Telefon
+381 (0)20/315-300
Tip

Hotel

Opis

Hostel KAN izgrađen je u tradicionalnom stilu 1995. godine, smešten je u strogom centru grada, neposredno pored Skupštine Opštine Novi Pazar i u blizini sportsko-rekreativnog centra, otvorenog bazena, zdravstvenog centra, gradske pijace, zatim popularnog korzo-a, autobuske stanice, muzeja RAS.

Hostel KAN ostavlja dubok utisak udobnosti, diskrecije i topline, gde će Vas uvek dočekati ljubazno osoblje onako kako to dolikuje hostelu sa visokim rejtingom.

Hostel raspolaže sa 13 soba, moderno opremljenih sa luksuznim nameštajem, kupatilom, mini barom, direktnim telefonskim linijama, kolor televizorima. Hostel vam nudi mogućnosti smeštaja u jednokrevetnim sobama i trokrevetnim sobama.Na samo par kilometara od hostela KAN nalazi se kulturno istorijski spomenici Altun Alem Džamija, Manastir Sopoćani, Manastir Đurdjevi stupovi,Petrova Crkva... naravno obezbedili smo Vam i turističkog vodiča za obilazak pomenutih spomenika.

Sala za konferencije raspolaže sa kapacitetom od 40 mesta za sedenje namenjena za potrebe održavanja konferencija, seminara, kongresa, poslovnih sastanaka, prezentacija i slično. Kapacitet restorana je 114 mesta. Restoran pruža zaista veliko uživanje u nacionalnoj i internacionalnoj kuhinji. Uz prelep ambijent i izvanrednu uslugu postiže se pravo zadovoljstvo. U njemu se često organizuju veliki prijemi, seminari, venčanja, i razne druge svečanosti. Tokom vrelih letnjih meseci goste ceka osvezenje u basti hotela koja ima kapacitet 50 mesta.
Komentari (0)
Obavesti prijatelja