Projekat Upoznaj Srbiju podrzan je od straneŽelite da vas obaveštavamo o manifestacijama u vašem okruženju? Prijavite se na našu mailing listu


*Ovu opciju uvek možete deaktivirati slanjem mejla na
office@global-it-solutions.org
Smart Office

Anketa
Kako ste saznali za portal Upoznaj Srbiju?

Preko prijatelja
Putem društvenih mreža ( facebook, twitter )
Preko pretraživača ( Google, Yahoo, Bing)
Preko foruma ( Elitesecurity, Burek, Krstarica...)
Slučajno sam naleteo/la na link
Nešto drugoKalendar događaja
Wild Serbia

Korisnici na mreži

Nema korisnika na mreži

Etno selo "Moravski konaci"

Info
Mesto
Adresa
Ulica 10. oktobra 83, 11320 Velika Plana
Telefon
+381 (0) 26 515-875 radnim danima od 7 do 15h
+381 (0) 62 214-680 - Upravnik
+381 (0) 65 211-7778
Fax
+381 (0) 26 522-308
Sajt
Tip

Privatni smeštaj

Vlasnik

Ciglana Progres

Opis

Etno selo "Moravski konaci" nastalo je u samom srcu Srbije. Nalazi se na 89 kilometara od Beograda, na koridoru 10, samo 1 kilometar od autoputa E-75, na samom izlazu iz Velike Plane, na magistralnom putu ka Požarevcu, tik iza ciglane Progres, koja ga je napravila i u čijem sastavu sada posluje.

U etno selu gosti na raspolagalju imaju 12 luksuzno opremljenih soba sa 27 ležaja. Smeštaj i usluge su u rangu hotelskog smeštaja sa redovnim spremanjem osoblja i svim potrebnim uslugama uobečajenim za centre ovog tipa. Sobe su urađene u stilu celog kompleksa i svaka od zgrada autentični je objekat stare Srbije.

Svakai od soba u svom sklopu ima kupatilo, TV prijemnik i klima uređaj i pruža sve uslove potrebne za smeštaj gostiju etno centra.

Etno selo "Moravski konaci" je napravljen kao reprezentativno mesto za rekreaciju i odmor od svakodnevnog posla i stresa kojem je savremeni čovek izložen, a strukturalno je podeljen u dva dela.

Prvi deo čini samo etno selo, koje se sastoji od naselja za konačenje, restoranskog kompleksa sa jezerom, malog zološkog vrta u obližnjoj šumici i duhovnog dela sela oličenog u crkvi, zvoniku i kućici za sveštenika. Crkva je posvećena Svetom ocu Nikoli.

Drugi deo centra je sportsko-rekreativnog tipa i još je u izgradnji. Sportsko-rekreativni deo se sastoji od malog akva parka (bazena za odrasle, bazena za decu sa atrakcijama i velikog tobogana sa otvorenom kontra spiralom dužine 75 metara) i restoranskog dela za pripremu hrane i pića za posetioce akva parka.

Koordinate etno sela Moravski konaci su: 44°20’43’’ N i 21°06’17’’ E.
Komentari (0)
Obavesti prijatelja

Ostale slike