Projekat Upoznaj Srbiju podrzan je od straneŽelite da vas obaveštavamo o manifestacijama u vašem okruženju? Prijavite se na našu mailing listu


*Ovu opciju uvek možete deaktivirati slanjem mejla na
office@global-it-solutions.org
Smart Office

Anketa
Kako ste saznali za portal Upoznaj Srbiju?

Preko prijatelja
Putem društvenih mreža ( facebook, twitter )
Preko pretraživača ( Google, Yahoo, Bing)
Preko foruma ( Elitesecurity, Burek, Krstarica...)
Slučajno sam naleteo/la na link
Nešto drugoKalendar događaja
Wild Serbia

Korisnici na mreži

Nema korisnika na mreži

Etno kuća "Aroma"

Info
Mesto
Adresa
Ulica Novosadska, 21470 Bački Petrovac
Telefon
+381 (0) 21 780-557
+381 (0) 62 255-706
Mejl
Sajt
Tip

Privatni smeštaj

Vlasnik

Jasna i Vladimir Potkonjak

Opis

Slovačka etno kuća „Aroma“ u Bačkom Petrovcu postoji već pedeset godina i porodica Potkonjak pripada trećoj generaciji koja vodi ovo preduzeće.

Ona je garancija kvalitetnih usluga u održavanju slovačkih tradicija u cilju očuvanja starih slovačkih jela u vojvođanskoj interkulturalnoj sredini.

Slovačka etno kuća "Aroma", koja je izgrađena u slovačkom etno stilu, ima sem restoranskog dela i smeštajne kapacitete od šest soba a njen cilj je ponuditi kompleksne usluge pansiona i ishrane pod jednim krovom.

Restoran je uređen u etno-slovačkom stilu. Pripremaju se jela i poslastice tradicionalne slovačke kuhinje. Restoran takođe nudi svoje kapacitete za razne proslave – porodične ručkove, svadbe, maturske susrete.

Slovačka etno kuća “Aroma” nudi kompleksne usluge pansiona. Sobe su komforne sa nameštajem u etno slovačkom stilu. Opremljene su telefonom, televizorom, klimatizacijom i grejanjem, postoji mogućnost upotrebe računara sa priključenjem na internet, usluga fax-a po zahtevu.

Sve sobe imaju svoj sanitarni čvor (kupatilo i toalet). Vlasnici restorana Jasna i Vladimir Potkonjak posvetili su se kulinarstvu, restoranskim uslugama i službama catering-a a takođe organizuju gastronomske seminare.
Komentari (0)
Obavesti prijatelja

Ostale slike