Projekat Upoznaj Srbiju podrzan je od straneŽelite da vas obaveštavamo o manifestacijama u vašem okruženju? Prijavite se na našu mailing listu


*Ovu opciju uvek možete deaktivirati slanjem mejla na
office@global-it-solutions.org
Smart Office

Anketa
Kako ste saznali za portal Upoznaj Srbiju?

Preko prijatelja
Putem društvenih mreža ( facebook, twitter )
Preko pretraživača ( Google, Yahoo, Bing)
Preko foruma ( Elitesecurity, Burek, Krstarica...)
Slučajno sam naleteo/la na link
Nešto drugoKalendar događaja
Wild Serbia

Korisnici na mreži

Nema korisnika na mreži

Dečje odmaralište "Bukulja"

Info
Mesto
Adresa
Ulica Vojvode Putnika 4-6, 34300 Aranđelovac
Telefon
+381 (0) 34 710-703
+381 (0) 34 723-842
Fax
+381 (0) 34 710-702
Tip

Hotel

Opis

Na planini Bukulja u Aranđelovcu na 270 m nadmorske visine, nalazi se Beogradsko dečje odmaralište "Bukulja".

Planinu karakterišu stare bukove šume, veliki broj uređenih pešačko-planinarskih staza, i dva veštačka jezera. Pored rekreativnih aktivnosti, Bukulja pruža i mogućnost za neposrednije upoznavanje biljnog i životinjskog sveta ovog kraja.

Odmaralište Centra dečjih letovališta na Bukulji se sastoji od tri paviljona sa kapacitetom od 150 ležajeva . 2008. godine su renovirana sva tri objeka. U paviljonu 1 i 2 svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. Za teniski kamp u ponudi su paviljoni 1 i 2.

Paviljon br. 1 ima 21. sobu, od toga su 3 vaspitačke, jedna doktorska a ostale su dečije sobe, u kojima je smešteno 4-5 kreveta.

Paviljon br. 2 ima 13 soba, od toga su 2 vaspitačke, jedna za rekreatora a ostale su dečije sobe sa 5-7 kreveta. U samom objektu se nalazi i ambulanta sa lekarskom službom, koja je na raspolaganju korisnicima objekta 24časa.

Objekat raspolaže dnevnim boravcima, kafe klubom, TV salom.

Dvorište objekta je uređeno i obogaćeno sadržajima kao što su otvoreni dečji bazen, igralište sa penjalicama, klackalicama i ljuljaškama, terenima za mali fudbal, košarku, odbojku i rukomet. Na placu Centra se nalazi i kuća u starom srpskom stilu, iz koje je Tanjug objavio kraj rata.
Komentari (0)
Obavesti prijatelja

Ostale slike