Projekat Upoznaj Srbiju podrzan je od straneŽelite da vas obaveštavamo o manifestacijama u vašem okruženju? Prijavite se na našu mailing listu


*Ovu opciju uvek možete deaktivirati slanjem mejla na
office@global-it-solutions.org
Smart Office

Anketa
Kako ste saznali za portal Upoznaj Srbiju?

Preko prijatelja
Putem društvenih mreža ( facebook, twitter )
Preko pretraživača ( Google, Yahoo, Bing)
Preko foruma ( Elitesecurity, Burek, Krstarica...)
Slučajno sam naleteo/la na link
Nešto drugoKalendar događaja
Wild Serbia

Korisnici na mreži

Nema korisnika na mreži

Apartmani Makojević

Info
Mesto
Adresa
Vrnjačka Banja
Telefon
+381 (0) 61 145 00 00
Mejl
Sajt
Tip

Apartman

Vlasnik

Ivan Makojević

Opis

Apartmani Makojević se nalaze na čak 6 najatraktivnijih lokacija u Vrnjačkoj Banji.

Apartmani Panonija i Dunavski,maksimalnog kapaciteta gostiju 2+2, nalaze se u veoma mirnom i tihom delu Vrnjačke Banje na samo 10 minuta hoda od Vrapca (najstrožeg centra).

Kraljevski apartman predstavlja kompromis estetike, funkcionalosti i ležernosti, a od glavnog šetališta udaljen je 12 minuta. Ogromna cvetna terasa, spavaća soba, kuhinja i dnevni boravak komplet opremljene, kupatilo sa đakuzijem.
Poseduje kablovsku televiziju, bežični internet, sef, klima, grejanje, parking sa video nadzorom, ishrana.

Apartman Raj, nalazi se na 2 spratu i ne poseduje lift . Površine je 45 m².Apartman se nalazi u naselju Raj (iznad hotela “Fontana”), udaljen od Vrapca oko 10 min

Apartman Centar površine 30 m² na I spratu je kapacijteta 2+2 osobe. Nema terasu. Nalazi se u strogom centru Vrnjačke Banje, tako da Vam je sve na dlanu.

Apartman La Paris se nalazi u izuzetno mirnom i tihom delu Vrnjačke Banje. Na uzvišenju koje je uvek osunčano i izloženo strujanjima svežih vazdušnih struja sa planine Goc (1200 mnm). Cvetni apartman pravi je kompromis udaljenosti, tisine i priodnog okruzenja za turiste koji voli da pesace i uzivaju u pogledu i svezem vazduhu. Strujanje vetrova sa planine Goc je u ovom delu Vrnjacke Banje najizrazenije kao i vazduh bogat kiseonikom.

Apartman Jezero nalazi na sredini izmedju 2 poznata banjska hotela, hotel Slatina i hotel Jezero u ekstra zoni.

Sunčani apartman pravi je kompromis udaljenosti, tišine i prirodnog okruženja za turiste koji vole da pešače i uživaju u pogledu i svežem vazduhu, udaljen 10-15 min hoda od glavnog šetališta.

Apartman Merkur je novoizgrađeni, moderno opremljen smeštaj na 5 minuta hoda od glavnog šetališta, u blizini Specijalne bolnice Merkur.

Apartman Anđela se nalazi na kraju Vrnjačke promenade (glavnog šetalista) na 50 metara od izvora Snežnik ka Jezeru

Apartmani Makojević imaju i specijalnu ponudu. Za vas se bave organizacijom venčanja. Zahvaljujući njima možete doživeti Vrnjačku Banju iz drugačije perspektive i to kroz panoramski let avionom, skokove iz aviona, rafting, paraglajding, penjanje na stenu...

Više informacija o svim apartmanima i posebnim ponudama možete potražini na samom sajtu apartmana Makojević.
Komentari (0)
Obavesti prijatelja

Ostale slike