Projekat Upoznaj Srbiju podrzan je od straneŽelite da vas obaveštavamo o manifestacijama u vašem okruženju? Prijavite se na našu mailing listu


*Ovu opciju uvek možete deaktivirati slanjem mejla na
office@global-it-solutions.org
Smart Office

Anketa
Kako ste saznali za portal Upoznaj Srbiju?

Preko prijatelja
Putem društvenih mreža ( facebook, twitter )
Preko pretraživača ( Google, Yahoo, Bing)
Preko foruma ( Elitesecurity, Burek, Krstarica...)
Slučajno sam naleteo/la na link
Nešto drugoKalendar događaja
Wild Serbia

Korisnici na mreži

Nema korisnika na mreži

Apartmani Kalinovica

Info
Mesto
Adresa
Vuka Karadžića 12
Telefon
+381(0)18 830 951
+381(0)66 84 00 474
+381(0)63 80 36 218
Mejl
Sajt
Tip

Apartman

Vlasnik

Vesna Milenković

Opis

Apartmani Kalinovica se nalaze u mirnom delu centra Sokobanje, u ulici Vuka Karadžića br.12, kod Doma zdravlja (3 minuta od šetališta), u apartmanskoj kući porodice Milenković. Apartmani poseduju parno grejanje, tako da je moguće iznajmiti ih tokom cele godine. Kao posetioci naših apartmana uživate posebne povoljnosti na izletištu Kalinovica na Ozrenu. Svi apartmani imaju wireless internet.

Apartman 1 se nalazi na drugom spratu porodičnog doma Milenković u samom centru Sokobanje i prostire se na 35 m2. Kompletno je opremljen po standardima A kategorije sa četiri zvezdice (****) i sadrži svu potrebnu belu tehniku. Apartman poseduje zaseban ulaz, hodnik, sobu, trpezariju sa kuhinjom, kupatilo i terasu sa predivnim pogledom na planinu Ozren. Parking je gostima omogućen u dvorištu kuće. Udoban smeštaj i prijatna atmosfera u ovom apartmanu neće vas ostaviti ravnodušnim.

Apartman 2 se nalazi na drugom spratu porodične kuće Milenković u Sokobanji. Kategorisan je sa 4 zvezdice i površine je 60 m². Ovakav apartmanski smeštaj u Soko Banji, idealan je za dve porodice. Apartman poseduje dve spavaće sobe, zaseban ulaz, hodnik, terasu sa pogledom na planinu Ozren, kupatilo, i opremljenu kuhinju sa trpezarijom. Obe spavaće sobe poseduju po jedan francuski ležaj i po jedan singl ležaj kao i TV sa kablovskom. U trpezariji sa kuhinjom nalaze se šporet, frižider, sto za ručavanje za četiri osobe i kompletno posuđe.

Apartman 3 je takođe na drugom spratu porodične kuće Milenković u Sokobanji. Kategorisan je sa 4 zvezdice, A kategorije i površine je 35 m². Apartman poseduje poseban ulaz hodnik, spavaću sobu, trpezariju sa kuhinjom i kupatilo. U dnevnom boravku se nalazi jedan francuski ležaj i jedan singl ležaj, kao i TV sa kablovskom. U trpezariji sa kuhinjom nalazi se sto za ručavanje za četiri osobe i pomoćni ležaj. Kuhinja poseduje šporet, frižider i kompletno posuđe.

Izletište Kalinovica udaljeno je 6 km od Sokobanje i nalazi se na planini Ozren na nadmorskoj visini od 650 m. Izletište se odlikuje gustom bukovom i četinarskom šumom u čijem okruženju se nalazi veliki broj lepih izvora čiste hladne pijaće vode. Ovo mesto karakteristično je po koncetraciji negativnih jona koji iz organizma eliminišu štetne materije, kao i po specifičnom mešanju vazdučnih struja, ruže vetrova, koji pozitivno utiču na disajne puteve bolesnih, a i zdravih osoba. U srcu izletišta nalazi se „Pljoprivredno gazdinstvo Vesne Milenković“. U okviru poljoprivrednog gazdinstva nalazi se etno kuća kao i otvorena terasa za goste porodice Milenković i za sve namerne putnike.

Gosti mogu uživati u:
* zdravoj domaćoj hrani (pogačice od integralnog brašna sa kajmakom, sirom, medom, džemom..)
* raznim vrstama pečenja
* domaćoj rakiji i vinu porodice Milenković
* jahanju poni konjića
* korišćenju mini terena i parka za decu
* predivnim biciklističkim stazama

Gosti koji nisu zainteresovani za ovakav vid rekreacije, vreme mogu provesti u laganoj vožnji bicikla i obilasku okolnih izletišta ili mirnoj šetnji stazom zdravlja.
Komentari (1)
Obavesti prijatelja

Ostale slike