Projekat Upoznaj Srbiju podrzan je od straneŽelite da vas obaveštavamo o manifestacijama u vašem okruženju? Prijavite se na našu mailing listu


*Ovu opciju uvek možete deaktivirati slanjem mejla na
office@global-it-solutions.org
Smart Office

Anketa
Kako ste saznali za portal Upoznaj Srbiju?

Preko prijatelja
Putem društvenih mreža ( facebook, twitter )
Preko pretraživača ( Google, Yahoo, Bing)
Preko foruma ( Elitesecurity, Burek, Krstarica...)
Slučajno sam naleteo/la na link
Nešto drugoKalendar događaja
Wild Serbia

Korisnici na mreži

Nema korisnika na mreži

O nama

Ideja za kreiranje portala Upoznaj Srbiju je nastala pre nekoliko godina tokom razgovora nekoliko prijatelja koji su bili redovni posetioci manifestacija po Srbiji. Kada smo počeli malo da čeprkamo, otkrili smo da se u Srbiji godišnje održi preko 1000 manifestacija lokalnog karaktera, ali i da je informacije o njima jako tesko pronaći. O ovakvim dogadjajima uglavnom smo mogli pročitati nakon sto bi isti bili održani, ali saznati nešto unapred o njima, kada se održavaju, gde, kakav je program, ko je organizator i slično, bilo je gotovo nemoguće. Zbog toga smo odlučili da pokrenemo jedan iznad svega obiman projekat koji će kao rezultat stvoriti bazu validnih i ažurnih informacija o već pomenutoj materiji.

Upoznaj Srbiju je projekat na kom već gotovo godinu dana radi grupica ljudi koja ga je zajedničkim snagama osmislila, finansirala i gradila od nule. Ideja nam je da ponudimo pre svega kvalitetnu bazu informacija o zemlji u kojoj živimo, i pružimo mogućnost svima da što bolje upoznaju svaki kutak svog doma.

Pored informacija o samim manifestacijama, pokušaćemo da pružimo što više informacija o mestima održavanja, organizatorima, znamenitostima u okolini, smeštaju, prevozu, kao i ostalim uslugama u kraju u kom se manifestacija održava.Mehanizmi su već kreirani, i projekat je trenutno u fazi šminkanja, prikupljanja podataka, i pripreme za izlazak na tržište. Kao što smo već naveli, projekat je izuzetno obiman, i svaka pomoć je dobrodošla.
Ukoliko imate predloge ili primedbe, kontaktirajte nas na mail office@global-it-solutions.org.
Upoznaj Srbiju Tim


Ideja: Djordje i Bojana Ivanovic

Dizajn: Global It Solutions

Realizacija: Global It Solutions


Preuzmite pravilnik za korisnike