Najlepše fotografije na foto konkursu “Upoznaj Srbiju 2013”

Upravo je završen još jedan fotokonkurs na našem portalu. I ovog puta smo imali tridesetak fotografija, a na konkurs se prijavilo 15 autora. Sve fotografije su bile jako lepe, svaka na svoj način, teme su bile veoma raznovrsne, a vi ste izabrali tri najlepše. Vreme je da proglasimo pobednike:

Prvoplasirana fotografija “Stara Pavlica”, autora Andrijane Milenković, nagrađena je sa dva noćenja za dve osobe u Etno kući Cerova kosa na Mokroj Gori, a osvojila je 1100 vaših glasova.

Stara Pavilica

 

Drugo mesto pripada fotografiji pod nazivom “Zvezda“, autora Marije Glišić koja je osvojila 887 vaših glasova, a nagradićemo je Beogradskom Avanturom za dve osobe (Kajak turom Šest mostova Save ili Turom oko ratnog ostva) u organizaciji Wild Serbia tima

Zvezda

Trećeplasirana je fotografija autora Dejana Aleksića pod nazivom “Brankov most- Kalemegdan” koja je osvojila dve boce vina Siemper Bene vinarije Pusula, a vi ste glasali za nju 290 puta.

Brankov most

 

Pozivamo pobednike da nas kontaktiraju radi dogovora oko preuzimanja nagrada.Veliko hvala svima koji su učestvovali u ovom fotokonkursu! Nastavite da fotografišete i prenosite nam Vaša iskustva i utiske, a mi ćemo to znati da cenimo i adekvatno nagradimo!

Ostanite sa nama da zajedno podsetimo ljude na zaboravljena mesta Srbije, gde i kako se kvalitetno odmoriti i zabaviti!

Za sve pohvale, predloge, kritike ili ponude, kontaktirajte na marketing@upoznajsrbiju.co.rs.

Vaš UPOZNAJ SRBIJU Tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *